Impresszum

Adatok a német Telemédia törvény 5. §-a értelmében:

Michael Lichel
TPI Győr Nonprofit Kft.
Csaba utca. 16. 1/114
9023 Győr

Kapcsolat:

Telefon: +36 96 999 241
E-Mail: info@tpi-gyor.eu

Cégbejegyzés:

Cégbíróságon bejegyezve.
Cégjegyzékszám : 08-09-027778

 

Forrás: eRecht24

Felelősség kizárása (Disclaimer)

Tartalomért vállalt felelősség

Szolgáltatóként a Telemédia törvény 7. § (1) bek. értelmében (németül: § 7 Abs.1 TMG) a jelen oldalakon a saját tartalmakért a vonatkozó törvények szerint vállalunk felelősséget. A Telemédia törvény 8., 9. és 10. §-a szerint (németül: §§ 8 bis 10 TMG) szolgáltatóként azonban nem kötelességünk, hogy átvett vagy elmentett, tárolt idegen információkat is ellenörizzünk vagy olyan körülménynek járjunk utána, amely jogellenes cselekményre utal.

Ez nem érinti azt a kötelezettséget, hogy a vonatkozó törvények értelmében információkat eltávolítsunk vagy azok használatát zároljuk. Az ezirányú felelősségvállalás azonban a konkrét jogsértés kiderülésének időpontjától kezdve lehetséges. Amint az adott jogsértés tudomásunkra jut, az érintett tartalmakat haladéktalanul eltávolítjuk.

Linkekért vállalt felelősség

Oldalainkon harmadik személyek külső weboldalaira irányító linkek is találhatók, amelyek tartalmát nem tudjuk befolyásolni. Ezekért az idegen tartalmakért sem tudunk garanciát vállalni. A belinkelt oldalak tartalmáért mindig az oldal mindenkori szolgáltatója vagy üzemeltetője felelős. A belinkelt oldalakat a linkelés időpontjában megvizsgáltuk, hogy nem követnek-e el lehetséges jogsértést. Jogellenes tartalom a belinkelés időpontjában nem volt tapasztalható.

A belinkelt oldalak folyamatos tartalmi ellenőrzése azonban nem várható el, amennyiben jogsértésre utaló konkrét gyanú nincsen. Amint tudomásunkra jut bárminemű jogsértés, akkor az érintett linkeket haladéktalanul eltávolítjuk.

Szerzői jog

A jelen oldalakon az oldalakat üzemeltető által létrehozott tartalmak és művek a német szerzői jog hatálya alá tartoznak. A dokumentumok szerzői jogi határait meghaladó sokszorosításához, átdolgozásához, terjesztéséhez és bárminemű felhasználásához a mindenkori szerző illetve készítő írásbeli beleegyezése szükséges. Ezen oldalak letöltése és másolása csak magán célra történhet, kereskedelmi felhasználása nem engedett meg.

Amennyiben ezen oldalakon nem az üzemeltető által készített tartalmak jelennek meg, akkor azokra a harmadik személy(ek) szerzői joga(i) érvényesek. Harmadik személy(ek) tartalmait meg is nevezzük oldalainkon. Ha ennek ellenére felmerül a szerzői jog bárminemű megsértése, kérjük Önt/Önöket, hogy erről megfelelően értesítsenek bennünket. Jogsértések esetében az érintett tartalmakat haladéktalanul eltávolítjuk oldalainkról.